edoh 2011.03.21. 21:25

Heti kis szinesek

  Szerdán teológia vizsga úgyhogy van időm végre blogot irni, takaritani, mosni, vasalni. Csak picit vagyok beszarva, nem vészes ám. Már kétszer elolvastam a könyvet (ami valljuk be pont kétszer több, mint amennyit Pesten egy vizsgára tanulok), de még mindig nem érzem, hogy el tudnám magyarázni egy hithű hindu életciklusát hollandul.

Na de ne nézzünk ilyen aktivan a jövőbe, hiszen ejj ráérünk arra még, inkább tekintsünk a múltba. Igen röviden.

- volt kvizest. 4.-ek lettünk, s ezzel legyőztük a beképzelt spanyolokat. Ha fölmerülne bárkiben is az a kérdés, hogy miért csak negyedikek lettünk, inkább ne merüljön föl. Az első 3 csapat mind belgákból állt, akik valamiért megtudtak válaszolni olyan kérdéseket (vagy csak volt internetük), hogy ki volt az a belga aki 1987-ben részt vett a Tour de France-on.

- ellopták a biciklimet. Persze megállt volna a világ, ha nem velem történik meg ez. Viszont mielőtt még utoljára láttam volna, a kereszteléskor a Lassie nevet adtam neki, úgyhogy pillanatnyilag azt várom, hogy hű legyen a nevéhez...

- ezen a héten kezdődött a "Diverzitás hete" az egyetemen egy stand-up comedy show-val. Mindenki hangosan röhögött a marokkói származású komédiások történetein, amik főként arról szóltak, hogy mennyire nem tudnak beilleszkedni. Az egyik női előadó hozzátette, hogy itt annyira nem tud ismerkedni belgákkal a fejkendője miatt, hogyha új emberekkel akar találkozni elmegy az onkológiára... majd ezek után óriási tapsot kapott, na nem tőlem.

A "Diverzitás hete" részeként lesz még egy rendezvény kifejezetten külföldi tanároknak és diákoknak, amin én mint a személyzet fogok részt venni, ugyanis a remek szervezéstan órát ott fogjuk gyakorolni.Can't wait.

- valamint a sportkarrierem még mindig sikeresen halad előre a futópadon, bár a gasztrokultúrám nem fejlődik olyan rohamosan, mint kellene. DE: már barna kenyérrel eszem a Nutellát!

A bejegyzés trackback címe:

https://fuckyeahbelgium.blog.hu/api/trackback/id/tr802760439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása