edoh 2011.02.11. 15:39

Hap(u)cinusok

Becsúszott egy piciny betegség, úgyhogy picit visszafogtam magam ezen a héten, Hasselt és a hasselti nép feltételezhetően óriás bánatára. 

De ne aggódjatok érettem, a 45 kilós bőrőndöm, nemcsak előre csomagolt szalámival és túrórudival volt tele, hanem elhoztam a legkiválóbb Bayern és Egis termékeket is. Bár még nem érzem, hogy jobban lennék, sőt mindennap egy picit lejjebb csúszom a jókedv-skálán. Lehet el kéne kezdenem homeopátiás cukorbogyókat nyalogatni és hinni, h valamilyen információ van bennük, ami a higitással csak erősödik.

Viszont annak ellenére, hogy egy pici betegség kifogott rajtam, megnéztem a helyi Morrisons2-t, ahol nem tudtam nem észrevenni, hogy én vagyok a dj. Vagy a klónom. Mindenesetre a számoknak csak a refrénjét játszotta le, pörgősen, sok stilust váltakoztatva, maga volt a táncnirvana.

Jövő héten megnyilik az egyetem kapuja végre előttem is. Rögtön egy 2 órás vallástörténet óra fog a mennyekbe repiteni. (Házifeladat: hány vallással kapcsolatos szót, szóvirágot rejtettem el a szövegben? A helyesen válaszolók között ingyenes hasselti szállást sorsolok ki!)

Valamint úgy gondoltam, hogy mivel új ország, új szokások ésatöbbi.. igy én is változtatok a már-már védjegyemmé vált tradiciokon. Először is biciklivel fogok iskolába járni, HA:

- nem esik az eső

- nem fúj nagyon erősen (nagyon erősen = közerkölcsbe ütközően) a szél

- úgy tartja kedvem

Szóval viszonylag nagy esély van arra, hogy busszal biciklivel érkezzem iskolába.

A másik dolog amin változtatni kivánok, az a tüntetésekhez való hozzáállásom. Sajnálom azokat az elvesztegetett éveket, amikor még nem nőtt be a fejem lágya és kihagytam a Kossuth téri piknikeket (na de hál' Isten nem véletlenül skandálják még mindig több millióan, hogy Kossuth tér visszatér), úgyhogy, hogy most véletlenül sem maradok ki a jóból és a tavaszi szemesztert megnyitom egy jó kis tüntetéssel a campuson. Az, hogy mi ellen tüntetünk még nem teljesen kristálytiszta, de reméljük hamar megvilágosodom!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fuckyeahbelgium.blog.hu/api/trackback/id/tr532654141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pounderstibbons 2011.02.11. 21:02:07

Mondtam már, hogy szervezz tüntetést a stabilabb intertnetért, és amíg a helyi Sheldonok tüntetnek, addig nyugodtan a szobádból netelhetsz mert nem foglalják a szélessávot...

OLee 2011.02.12. 19:29:16

3

na megnyertem a fődíjat?

edoh 2011.02.14. 13:30:48

@OLee: végülis helyes megfejtés lehet a 3 is. :)
gratulálok! irjal az ugyfelszolgalatomnak, h mikor erkeznel!
süti beállítások módosítása