edoh 2011.05.25. 17:47

Berekesz

 1,2,3 Háátra....a defibrillálás elkezdődött. Millió okom volt, hogy ne irjak blogot, most itt a hely szűke miatt csak néhányat emlitenék meg:

- Mivel a Vera befejezte a blogolást nincs kinek az orra alá dörgölnöm a szuper látogatottsági adataimat. Viszont örülök, hogy ismét a Kárpát- medence szab határt a szolid mosolygásának.

- Ti sem vagytok valami aktivak a velem való levelezésben. Magányomban kénytelen voltam a Wizzair járatemlékeztetőnek visszairni, hogy köszönöm. Illetve a tesóm is irt, hogy megcsinálta az adóbevallásom. Annyira azért nem jól, mert 1, azaz egy forintot kapok vissza az államtól. De persze azt sem, mert 1000 forint alatt nem utalnak. Úgyhogy nagyon köszönöm Kisgéza a nagy semmit! :)

- Olyan régóta nem irtam, hogy már nem is tudom pontosan, hogy miről kéne irnom. A budapesti látogatásaimról nem, mert ott mindenki ott volt, átélte, nem felejti, lefényképezte az agyával, örömmel gondol rá, visszasirja. Hasseltben meg ugye nem nagyon történik semmi érdemleges.

Zajlanak az órák.Vannak röpdolgozatok, amik persze csak számomra azok, mivel a belga online tanulmányi rendszer nem a legfelhasználóbarátabb applikáció...igy nem éppen időben értesülök a zhk-ról. Viszont sajnos vannak olyan órák is amikor a tanár beszél. Etika órán a következő szituációt elemeztük (!!!): Menedzser vagy. Kell venned nagyon sok rekeszt.Az egyik lehetséges cég felajánl neked egy 2 hetes amerikai utat.Naná, hogy azért, hogy aztán tőlük vedd a rekeszeket. Mit teszel?

Ezt az alapsztorit 15 percig ecsetelte a tanár. Utána 30 percig arról ment a szavazósdi, hogy ki fogadná el és ki nem. A maradék 120 percben grafikonon,táblázaton, Paintben, kis rajzokkal kellett fölrajzolni, hogy kinek kedvez az út elfogadása és kinek nem. A turizmus, mint potenciális döntést befolyásoló faktor is a felsorolásban volt. Értem én, hogy tanitani kell valamit, de azért mindennek van határa. Főleg az én türelmemnek. Lelkiismeretet nem lehet táblázatokkal fejleszteni.

E bölcs szentencia után szeretnék mindenkit megfenyegetni a velem való aktivabb levelezéssel, mert ha nem igy lesz, hamarosan el kell inditom a holland nyelvű videóblogomat. Amit ugye senki nem kiván a hallószerveinek.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fuckyeahbelgium.blog.hu/api/trackback/id/tr32932076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gonzzo410 2011.05.26. 14:33:46

gondolom nem lehetett könnyű a sok álszent előtt arról érvelned, hogy miért fogadnád el az amerikai utat, és rendelnéd meg mástól a rekeszeket utána?

edoh 2011.05.27. 13:58:11

@gonzzo410: valóban ez merült föl elsőként kelet-európai agyammal, de végül annál a verziónál maradtam miszerint megneznem mit ajanl a többi cég. De persze csak magamban, nem akartam megzavarni az órát bármilyen értelmes hozzáaszólással. A belgák leragadtak azon a ponton, hogy miért is ajánl föl egy cég ingyen utat.
süti beállítások módosítása