edoh 2011.02.05. 21:01

Jóvanna

 Itt az újabb poszt,látom ám a statisztikákból, hogy nincs semmi az interneten és itt keresgéltek egy kis virtuális elemózsiát. Mondhatni én vagyok az irott Travel csatornátok. Nem, 10 után nem változik át az oldal pornó site-á.

Ma reggel arra ébredtem, hogy 2 kiló csokoládé, waffelek és egy narancssárga-fehér közlekedési bója van a szobámban. Igen, bulizni voltam.

Mivel a cserediákok 80%-ban spanyolok, igy már hajnali fél kettőkor el is hagytuk a kollégiumot. Hasselt népessége szerintem abból él, hogy bulikat szervez az itt tanuló egyetemistáknak. Gondolom én ezt onnan, hogy: ingyenes buszok visznek az 5 km-re lévő diszkóba, röhejesen olcsó a belépő, a sör meg még olcsóbb. Na meg a sofőr bácsi, aki mit sem érez természetesebbnek mint David Guettát üvöltetni a buszon a félrészeg hollandul nem beszélő egyetemistáknak.

A buli kellemes volt, csak a szokásos dolgok történtek: éneklés, szinpadon táncolás, megcsuszás egy banánhéjon, hazagyaloglás.

Útközben az egyik spanyol fiú érezte, hogy most valami fontosat kell közölnie a világgal, úgyhogy megafon hiján, talált egy bóját.

Még irok majd, csak tudjátok: sábbát szombat van.  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fuckyeahbelgium.blog.hu/api/trackback/id/tr902640987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maycontainnuts 2011.02.06. 00:13:00

Katolikus iskolába jársz, így csak a vasárnapot hagyhatod ki.

Tündi üdvözöl, és üzeni, hogy ne csak a bulizásról írj.

Hol vannak a komoly szakmai és hitéleti események?:)

tiimii 2011.02.07. 00:09:22

like-olom a cserediákok 80%-át:) +1et:)

de ez egyébként a trademarkod hogy a saját bejegyzéseidet instant lájkolod?

edoh 2011.02.07. 07:38:25

@maycontainnuts: az h elsétáltam egy tenplom előtt, komoly hitéleti eseménynek számit? mert az sztem nem kérdés, hogy a bulizás az komoly szakami esemény..

@tiimii: mindig ráugrik az a fránya egér miutan megirom a bejegyzést.amugy meg igy latjatok, hogy mikor van uj post:)
süti beállítások módosítása